You are here: Home » Gadgets » Wellness Week; Saucony hardloopschoenen en kleding

Wellness Week; Saucony hardloopschoenen en kleding

geschreven door Constance

Wellness is niet alleen goed voor je geest zorgen, maar ook voor je lichaam en een perfecte manier hiervoor is hardlopen. En het hardloopmerk Saucony heeft hiervoor de perfecte schoenen en outfits.

kinvara 4

De Kinvara 4 schoen (weegt slechts 218 gram) is er frisse kleuren zoals lime geel en roze. Ze zitten comfortabel en nodigen echt uit om te trainen. Het verrassend lichte gewicht van de schoen geeft je ook nog eens écht het gevoel dat je sneller loopt. En wie wil dat nou niet? De Kinvara 4 is de nieuwste aanvulling op de Natural Motion Series. De schoen is in de VS al dé koploper als het op Natural Motion aankomt. Deze trend in hardloopland staat voor running zoals de natuur het bedoeld heeft. De schoenen bewegen namelijk met de voet mee en bieden slechts steun en comfort daar waar dat echt nodig is. Dit is het grote verschil met veel traditionele schoenen die de voet op een bepaalde manier dwingen te bewegen. De schoen heeft een 4mm offset (hoogteverschil van hak naar voorvoet) en minder FlexFilm rondom de voorvoet waardoor de voet meer bewegingsvrijheid heeft. Ook de inlegzool is verbeterd naar ComfortLite. Beide aanpassingen zorgen voor nog meer comfort tijdens het hardlopen. Het dempingsmateriaal is nu uitgevoerd in PowerGrid wat er voor zorgt dat je zachter landt en dit vermindert weer de impact tijdens het lopen.

En hierbij sluit de ViZiPRO kleding perfect aan. Vijf jaar geleden werd de Saucony ViZiPRO lijn gelanceerd om de zichtbaarheid en veiligheid van runners in de duisternis te vergroten. De collectie is uitgebreid met nieuwe kleuren: ViZiPRO Coral voor vrouwen en de combinatie van ViZiPRO Orange met Enduro Blue voor heren, De eyecatcher is de Kinvara Calf Support Tight. Deze tight biedt net iets meer support rondom de kuit door de FlexFilm belijning. De meeste tops hebben een USB oplaadbaar LED-lampje op de mouw. De jacks zijn uitgerust met een USB oplaadbare LED-piping, een lichtstraal op de borst en rug dat een continue signaal afgeeft zodat elke hardloper of -loopster veilig en in alle rust zijn of haar rondje kan doen.
kinvara tights saucony jack

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?