You are here: Home » Beauty » Kruidvat SOS Winterproducten

Kruidvat SOS Winterproducten

geschreven door Constance

Droge handen, beschadigd haar en schrale lippen. In de winter kan je wel wat extra verzorging gebruiken. Kruidvat schiet te hulp met fijne producten die je tijdens de koude dagen optimaal beschermen.
Hand Therapy Hand en Nagelcreme
In de winter krijgen je handen het zwaar te verduren. Bescherm ze tegen invloeden van buitenaf met de Kruidvat Hand Therapy lijn. Met onder andere een crème die naast de handen ook de nagels verzorgt, een intensieve variant en een crème speciaal voor de gevoelige huid.

Kruidvat Lippenbalsem Intensive Care & Shine

De huid van de lippen kan zelf geen beschermend vochtlaagje creëren en is daarom bijzonder gevoelig. Wees daarom in de winter extra lief voor je lippen met producten als de Kruidvat Vaseline Original Lipcare. Voor droge en schrale lippen biedt de Lippenconditioner Intensive Care met vitamine E uitkomst. En met de Lippenbalsem Intensive Care&Shine geef je je lippen niet alleen een beschermend laagje, maar ook een subtiele glans.

Is jouw haar in de winter ook onhandelbaar? Gebruik dan de Kruidvat Hair Repair lijn en trakteer je droge haar op een intensieve voeding met de Total Care Herstelkuur. Of maak je haar zacht en glanzend als zijde met de Silk Anti Klit Spray. Tenslotte houd je met de Oil Therapy Argan Oil je pluizige haar in bedwang.
Silk Anti Klit Spray

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com