You are here: Home » Accessoires » Meest romantische wooncadeaus voor Valentijnsdag

Meest romantische wooncadeaus voor Valentijnsdag

geschreven door Constance

Over drie weken is het weer zover: Valentijnsdag. Of het nu gaat om een rode roos, sieraden of een avondje uit eten; het is altijd leuk om elkaar een cadeau te geven. Een mooi moment om te kijken naar de drie romantische wooncadeaus voor Valentijn.

romantische vaas
Liefdevolle kandelaar (Greetz)
Deze verliefde kandelaars lijken letterlijk in elkaar verstrengeld. Een mooi ontwerpen kandelaar die ook nog in februari tot zijn recht komt. De winter moet nog komen en wat is het lekker om tijdens een koude avond een wijntje op te trekken met brandende kaarsen op de achtergrond.
Schaaltje Sweethart (Fonq)hartvormig bakje
Dit mooie hartvormige bakje is een voorbode voor een gezellige avond. Vul het met lekkere chocolaatjes of bonbonnetjes en de romantiek van Valentijnsdag is ook in jullie huis te vinden. En waar de lekkernijen opgaan, zal dit schaaltje hopelijk nog lang op jullie tafel staan.
Lets fall in Love dekbedovertrek (Bol.com)lets fall in love dekbedovertrek
Dit ‘Let’s fall in Sleep Love dekbed is een aanrader voor de slaapkamer. Een gezellig en mooi ontwerp van Kardol en Verstraten. Een merk dat bekend staat heerlijke dekbedovertrekken. Zo is dit dekbed extra lang en zul jullie nooit last krijgen van koude tenen. En een koud gevoel op Valentijnsdag kan natuurlijk niet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com