You are here: Home » Digitale fotografie » Samsung lanceert nieuwe compact smart camera

Samsung lanceert nieuwe compact smart camera

geschreven door Constance
Samsung Smart camera

Speciaal voor iedereen die wel van een beetje ‘retro’ houdt komt Samsung met de WB350F smart camera. Maar ondanks zijn retro looks is de WB350F een zeer veelzijdige compact camera.

Samsung Smart camera

De Samsung WB350F heeft een 21x optische zoom en een 23 mm groothoeklens en hiermee kan je inzoomen op voorwerpen dichtbij maar ook landschappen die zich ver uitstreken en daarna kun je je foto’s gelijk delen met al je vrienden. De BSI CMOS sensor maakt het overbodig om te flitsen want deze sensor heeft minder licht nodig dan zijn conventionele tegenhangers om toch tot hoogkwalitatief beeld van 16,3 megapixels te komen.

Verder kan je de WB350F verbinden met NFC en Wi-Fi en zo gaat het delen van je filmpjes en foto’s erg gemakkelijk. Via Samsungs nieuwe technologie ‘Tag & Go’ maak je eenvoudig verbinding met je smartphone. Houd de twee apparaten tegen elkaar aan en ze zijn gelinkt, Photo Beam verstuurt de beelden die je op de camera bekijkt direct naar de gelinkte smartphone. Via AutoShare wordt een back up gemaakt zodra je een filmpje of foto maakt.
En met MobileLink bepaal je zelf welke shots je wilt kopiëren naar je smartphone.  In de Remote ViewFinder bedien je de WB350F vanaf je smartphone, wat je letterlijk nieuwe gezichtspunten oplevert en upload je gelijk je foto’s naar Dropbox.

Full HD video is ook niet vergeten en dit gaat met 30 frames per seconde en op het 75.0 mm (3,0 inch) hVGA Hybrid Touch LCD Screen zie je je opnames terug in hoge resolutie.

De WB350F heeft een hoes met een luxueuze leather-feel, en in de kleuren wit, zwart, bruin, rood en blauw. (De bruine is mijn favoriet.) En vanaf eind januari ligt deze compact smart camera in de winkel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com