You are here: Home » Beauty » Test; Detoxen met Balanzscleanse

Test; Detoxen met Balanzscleanse

geschreven door Constance

Gisteren stond de koerier voor mijn deur en hij had een grote doos met daarin 15 flesjes koud geperst sap bij zich. Maw. mijn detoxkuur van Balanzscleanse was gearriveerd en aangezien de sappen binnen 72 uur opgedronken moet worden (ivm. de houdbaarheid) was er geen ‘ontsnappen’ meer mogelijk, ik moest vandaag met detoxen gaan beginnen.

normale_detox

Vanaf vandaag drink ik, 3 dagen lang, 5 sappen per dag. Je begint met Energizse en hierin zit spinazie, komkommer en appel. Dit sapje moet voor 10 uur in de ochtend opgedronken zijn. Rond lunchtijd neem je Greenzs Love met rode biet, appel en peer. Als tussendoortje drink je Refrezsh met wortel, appel en gember en het diner bestaat uit Zsuper Soep. Dit is een sap van bleekselderij, paprika, tomaat en wortel die je prima kan opwarmen waardoor je een lekkere kop soep hebt. En 2 uur voor dat je gaat slapen neem je Zzzzzssss en hierin zitten amandelen, peer en water.

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je goed drinkt dus mag je de hele dag water en kruidenthee en is het de bedoeling dat je je sapje ‘eet’ ipv. drinkt. Je kan je sapjes ook oplepelen zodat je er echt van geniet.

Terwijl ik dit artikel schrijf heb ik mijn eerste sap ‘Energizse’ opgedronken (in mini slokjes). Energizse heeft een groene kleur en smaakt lekker fris, ik vond het beetje smaken naar een koude komkommer soep en daarbij heb ik ook een kop kruidenthee gedronken.

Morgen lees je het vervolg van mijn eerste dag Balanzs Juice Cleanse detoxkuur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com