Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Welkom in de Plastic Fantastic Zone Welkom in de Plastic Fantastic Zone
  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
  • CATRICE & essence najaarscollectie CATRICE & essence najaarscollectie
  • Tassen & koffers van Lipault Paris Tassen & koffers van Lipault Paris
  • Vrouwen vs mannen; wie zijn er voorzichtiger met hun data? Vrouwen vs mannen; wie zijn er voorzichtiger met hun data?
ladygadgets

Prijsvraag: Leitz WOW kantoorartikelen

Afgelopen week hebben jullie kunnen lezen dat Leitz een fleurige set kantoorartikelen op de markt heeft gebracht, de Leitz WOW serie. (Heb je dit artikel gemist, dan kan je dit hier nalezen.)

Leitz-Wow-roze

Heb jij zin om je werkplek of je thuiskantoor op te fleuren voor het nieuwe jaar let dan op. Want ik mag, namens Leitz, 3 lezeressen blij maken met een Leitz WOW pakket (elk pakket heeft een waarde van euro 55,-). In elk pakket zit oa. een perforator, nietmachine en een brievenbox.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze fleurige sets? Geef, voor 31 januari as., antwoord op deze vraag; In welke kleuren is de Leitz WOW verkrijgbaar? Mail je antwoord (incl. naam en adresgegevens) naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.

(Spelregels: om mee te doen aan de Like & Win of Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?