You are here: Home » Accessoires » Tivoli Audio Albergo+ radio in nieuwe kleuren

Tivoli Audio Albergo+ radio in nieuwe kleuren

geschreven door Constance

In september jl. is de Tivoli Audio Albergo+ radio gelanceerd (kijk hier voor dat artikel) en toen was deze design radio er in de kleuren White en Graphite.

Tivoli-audio-Albergo

Maar nu past ie in echt elk interieur want de Albergo+ is er is ook in Blue, Red, Red en Green. Verder zijn er 3 soorten optionele cabinets te koop, waarmee je een houten behuizing aan de Albergo+ toe kan voegen en op deze manier kan jezelf je eigen sfeer en mood creëren.

Vanzelfsprekend heeft de Albergo+ een FM-radio, maar ook Bluetooth. Voor het beluisteren van digitale radiostations is de Albergo+ uitgerust met een DAB/ DAB+ tuner en hierdoor krijg je een veel betere geluidskwaliteit. (Er is ook een Albergo met AM/FM radio en Bluetooth, maar zonder DAB/DAB+.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com