You are here: Home » Beauty » Test; Balanzs Detox sapkuur

Test; Balanzs Detox sapkuur

geschreven door Constance
Balanzs kuur

Ik heb het aanbod gekregen om, in het nieuwe jaar, een Balanzs Juice Cleanse kuur te doen. Na een Decembermaand vol diners, bubbels en feesten is het natuurlijk fijn om het jaar te starten met de Balanzs Juice Cleanse, een 3-, 5-, of 6 daagse detoxkuur bomvol groenten, fruit, enzymen en mineralen gemaakt met een gloednieuwe technologie: Cold Pressing.

Balanzs kuur

Met Balanzs Slow Juice Cleanse vervang je, tijdens de kuur, je maaltijden door 5 groente- & fruitsappen die je thuis krijgt. Omdat je alleen vloeibaar ‘eet’ gedurende een aantal dagen, gebruikt het lichaam de energie, die het niet meer nodig heeft voor de spijsvertering, voor een diepe reiniging, herstel en genezing. De sappen zijn zeer voedzaam, ze zitten namelijk boordevol vitaminen, mineralen en enzymen. Om de juices zo lekker en voedzaam mogelijk te maken gebruikt Balanzs Juice Cleanse een gloednieuwe en unieke technologie: Cold Pressing. Hiervoor wordt als eerste in Europa de Good Nature Press ingezet. De sappen worden door de machine niet verwarmd en niet gepasteuriseerd, waardoor er veel meer vitamines, mineralen en enzymen behouden blijven. Ook de smaak is veel lekkerder!

Op 4 januari as. krijg ik de 3 daagse kuur en deze werkt als volgt: de kuur bestaat uit 15 sapjes: je begint de dag met Energizse, dit is de kickstart van je dag. Tegen lunchtijd neem je Greenzs Love, de meest groene juice van allemaal en boordevol groentes maar met een klein beetje fruit. In de middag geef je jezelf een schouderklopje met de heerlijke vruchtensap Refrezsh. De vierde juice is een sapje, maar ook een zsoepje, je kan hem koud of warm drinken. Vlak voor het slapen gaan eindig je helemaal relaxt en kalm met een heerlijke amandelmelk. Elke dag worden de slow juices en soep in een vaste volgorde gedronken, zo wordt er voor een  uitgebalanceerde reiniging gezorgd. De samenstelling van de juices verschilt dagelijks en per seizoen, ze zijn namelijk verser dan vers en bevatten een gebalanceerde mix tussen groene groentes, andere groentes en fruit.

Ik ben razend benieuwd hoe het bevalt en ik hou jullie op de hoogte.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com