You are here: Home » Beauty » Test; Qiriness huidverzorging

Test; Qiriness huidverzorging

geschreven door Constance
Quiriness

Ruim 2 weken geleden ben ik uitgenodigd voor een uitgebreide presentatie van het Franse huidverzorgingsmerk Qiriness. Alle Qiriness producten worden in dezelfde (Zwitserse) fabriek gemaakt waar ook de andere, bekende en kostbare, huidverzorgingsmerken gemaakt worden, maw. in Qiriness zitten hoogwaardige ingrediënten. In alle Qiriness Wraps zit het Qiriness EOS-Complex en dit is een mix van 5 producten die elk ontstressend werken; Bioplasma (alg), Phylderm c (sojaproteïne), Boswella Serrata  (ontstekingwerende plant), Sesam en Neem (een heilige boom uit India).

QuirinessIn Nederland kan je sinds vorig jaar, exclusief bij Ici Paris XL, terecht voor Qiriness en is men begonnen met de Qiriness Rituals serie. Maar intussen is het assortiment behoorlijk uitgebreid en ik heb een aantal van deze nieuwkomers mee gekregen voor een test.

Het Elixir Eclat Parfait is een serum dat alle onvolmaaktheden van de huid tegengaat; bruine & rode vlekjes, rimpeltjes, grove poriën, vale huid etc. Dit serum laat je huid weer stralen en je gebruikt dit in de ochtend en voordat je naar bed gaat. Nu is dit natuurlijk erg prettig tijdens de winterperiode waarbij de verwarming staat te loeien en je huid elke keer temperatuursverschillen ondergaat. Dus ik ben erg benieuwd hoe mijn huid op het Elixer Eclat Parfait gaat reageren.

Qiriness staat ook bekend om haar ‘wraps’ en er 3 nieuwe wraps geïntroduceerd; Le Wrap Radiance, Le Wrap Temps Sublime en Le Body Wrap Hydra-Fraîcheur.

qiriness-elixir-eclat-parfait

Le Wrap Radiance is een gezichtsmasker dat je doffe huid weer gaat stralen en tegelijkertijd worden fijne rimpels gladgestreken. Le Wrap Temps Sublime is een herstellend masker dat ontwikkeld is om huidveroudering tegen te gaan en is dan ook bedoelt voor dames (en heren natuurlijk) vanaf 45 jaar. Je huid krijgt glans, wordt verstevigd, opgevuld en beschermt. Tenslotte is er ook Le Body Wrap Hydra-Fraîcheur en dit is een heerlijke bodycrème die je huid voedt, verzorgd en verzacht.

De aankomende kerstperiode is voor mij dan ook een uitgelezen moment om mijn gezicht en lichaam eens lekker te ‘pamperen’ dus ga ik de aankomende tijd heerlijk genieten want Qiriness brengt de spa bij je thuis.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com