You are here: Home » Accessoires » Leitz lanceert Multi oplader

Leitz lanceert Multi oplader

geschreven door Constance
leitz

Testman is regelmatig zijn snoertjes voor zijn mobiele apparaten kwijt en volgens mij is ie niet de enige. Maar ook op kantoren is een van de meest gestelde vragen; ‘heb jij toevallig een snoertje voor een iPhone/Smartphone/Tablet bij je?’ En gelukkig komen er steeds meer multi opladers op de markt.

leitz

Met de Leitz Complete Multicharger heb je altijd het juiste oplaadsnoer bij de hand en kun je meerdere apparaten tegelijk opladen. Via een USB-aansluiting kunnen maar liefst vier apparaten tegelijk worden opgeladen, dus heb je ook nog voor vrienden of collega’s een plek. Handig voor thuis, op kantoor of op reis. Behalve voor het opladen van je apparatuur is de Multicharger ook superhandig om je iPad of tablet (staand of liggend) op te plaatsen, zodat je tijdens het opladen de tablet ook nog eens gewoon kunt gebruiken.

En nu wil het oog ook nog wat en dat is met de Leitz Multicharger ook prima in orde want zij wonnen dit jaar de prestigieuze internationale Red Dot Design Award! De Leitz Complete Multicharger is ontworpen met een geïntegreerde kabelhaspel om kabels netjes te kunnen wegwerken. Bovendien worden er standaard extra korte kabels meegeleverd (o.a. mini-USB en micro-USB), zodat de originele kabels niet langer nodig zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com