You are here: Home » Beauty » Online shoppen met Shopkorting

Online shoppen met Shopkorting

geschreven door Constance
shopkorting.nl

De Decembermaand is niet alleen een gezellige maand maar ook een dure maand en we blijven nog steeds bezuinigen. Maar toch wil je wel het beste van het beste hebben. Nederlanders zijn echte koopjesjagers en wij vrouwen spannen daarin de kroon: de dames beslissen in maar liefst 85% van de gevallen over de aankopen. Daarom zijn ook outlets erg populair en is het een sport om online de voordeligste prijs te vinden. Maar deze manier van koopjes jagen kost veel tijd want uit onderzoek is dan ook gebleken dat de gemiddelde vrouw acht maanden van haar leven op jacht is naar koopjes.

shopkorting.nl

Een tijdbesparende manier van koopjes scoren is cashback shoppen. Bij zgn. cashback websites krijg je, bovenop de scherpe online prijzen, extra korting die wordt teruggestort op je rekening na het doen van een online aankoop. Deze manier van shoppen is enkele jaren geleden overgewaaid uit de VS en Groot-Brittannië. En je kunt allerlei artikelen aanschaffen zoals tuinartikelen en kleding maar ook verzekeringen  en hierdoor hou je ook nog eens tijd over. Met cashbackshoppen hoef je niet meer op zoek naar kortings- of actiecodes, want hier gelden de kortingen het hele jaar door. Bovendien is cashback shoppen veelal te gebruiken in combinatie met bestaande aanbiedingen, sale en kortingscodes, maw. je krijgt korting op korting.

Ik geef je een voorbeeld; je bent op zoek naar een winterjas. Naast de internetprijs die je ook zou krijgen als je direct via een webshop zou kopen krijg je door het cashback-systeem extra korting. Het is bovendien mogelijk de besparing niet direct uit te laten keren maar op een ander door jou gewenst moment te laten storten op je rekening.

shopkorting.nl

Shopkorting.nl is zo’n cashback website. En hier kan je extra korting kan oplopen tot maar liefst 20% van het aankoopbedrag. Er zijn inmiddels 1500 webshops aangesloten in verschillende categorieën en Shopkorting geeft dagelijks alle aanbiedingen en kortingscodes van deze webshops. Bekende merken die samenwerken met Shopkorting.nl zijn onder andere: Bol.com, Hunkemöller, Tommy Hilfiger en Wehkamp, Miss Etam, C&A, WE Fashion, de Bijenkorf, G-Star, Bonaparte, Gerry Weber, Anna van Toor, Karen Millen, Neckermann Reizen, CenterParcs en Expedia. Aangesloten winkels als Zalando verkopen designermerken in het premium gedeelte, waaronder Marc Jacobs en Hugo Boss. Ook toegangskaarten en verzekeringen zijn via Shopkorting met extra korting te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com