You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Goedkope oplossing voor je yogamat

Goedkope oplossing voor je yogamat

geschreven door Constance

Nog even snel een voordelig Sinterklaas (of kerstcadeau) scoren voor een vriend of vriendin die helemaal into yoga is? Een van de grootste irritators is toch wel dat onhandige yogamatje, want hoe neem je dit een beetje elegant en gemakkelijk mee op de fiets?

yogamat_draagkoord_metmat

Bij de Yogawinkel kan je voor slechts euro 1 (!) een speciaal draagtouw voor yogamatjes kopen. Dit draagtouw is geschikt voor alle matjes tot 2,5 kg en tot maximaal 6 mm. dik. En bij de Yogawinkel kan je natuurlijk ook terecht voor lekkere en mooie yogakleding, matjes, thee en nog veel meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com