You are here: Home » Eten & koken » Nieuwe theesmaken van Pickwick

Nieuwe theesmaken van Pickwick

geschreven door Constance

Pickwick lanceert 3 nieuwe theesmaken, nl. Green Coconut, Pure Green Mint en Apple Pie. In de wintermaanden is Pickwick Apple Pie een heerlijke (winter)thee, terwijl Green Coconut en Green Mint meer inspelen op de Superfood trend die momenteel gaande is.

green tea coconut

Meer en meer staat de kokosnoot bekend als een ‘superfood’, niet alleen erg lekker maar ook nog eens heel erg gezond en daar heeft Pickwick, als eerste theemerk van Nederland, Pure Green Coconut gelanceerd. De thee is bedoeld voor liefhebbers van verschillende varianten groene thee. En vind je kokos niet zo lekker, dan is er nu ook Pure Green Mint; een groene thee met de frisse smaak van pure munt. Pickwick Green Coconut is een mooie blend met de beste kwaliteit groene thee, groene rooibos thee en stukjes kokosnoot. De Pickwick Green Coconut en Pickwick Green Mint smaken zijn 100% natuurlijk.

En ben je dol op de geur en smaak van verse, zelfgemaakte appeltaart? Dan is de nieuwe Pickwick theesmaak Apple Pie echt het proeven waard. Dit is een heerlijke, winter, thee met stukjes appel, rozijn en de rijke smaak van kaneelstokjes. Pickwick Apple Pie is een thee om tijdens de koude wintermaanden lekker van te genieten en is dus een heerlijke aanvulling in het Delicious Spices assortiment.

pickwick apple pie

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com