You are here: Home » Beauty » Remington Silk, tools voor zijdezacht en glanzend haar

Remington Silk, tools voor zijdezacht en glanzend haar

geschreven door Constance
Remington Silk serie

Elke vrouw wil toch glanzende krullen, gladde lokken of haar dat lijkt alsof het net geföhnd is door een professionele kapper. Dat kan nu allemaal met de nieuwe, luxe Silk Stylingtools van Remington want deze geven je haar glans, krul of styling.  De Silk Ceramic coating zorgt ervoor dat iedere vrouw met deze stylingtools in een paar eenvoudige stappen een glamourous look kan creëren: zo heb je elke dag het gevoel alsof je net bij de kapper bent geweest.

at_silk_styling_collection

De Silk Ultimate styler is een 4-in-1 stylingtool en met het speciale opzetstuk creëer je meerdere looks en houd je je haar zijdezacht. In 30 seconden warmt de styler op tot 230°C en ben je klaar om je haar in slechts enkele stappen om te toveren tot mooie glanzende krullen (medium, los of golven) of een golvende boho-chic look (glad).
De Silk Straightener is eveneens een 4-in-1 stylingtool en zorgt ervoor dat kroes- en statisch haar zijdezacht en glad aanvoelt. Tevens is dit de heetste en snelste stijltang van Remington tot nu toe. Het digitale display geeft de beste temperatuur voor je haar aan, variërend van 150°C tot 235°C. Met de turbo boost-functie warmt de stijltang gedurende 30 seconden zelfs op tot 240°C.
Met de Silk Curling Wand kan je gemakkelijk mooie krullen maken, mede door de kegelvormige krultang (13-25 mm) en deze is kegel is voorzien van de Silk Ceramic coating.
De Silk Dryer is een high-performance, professionele haardroger die je haar snel en effectief droogt. Hij heeft een 2400 Watt motor en een blaaskracht van 140 km/u en door de ionische conditionering word je haar zacht en glad. droogt je haar snel en effectief.
Verder is er ook nog de Silk Waving Wand en deze elliptische krultang creëert mooie golven en glanzend haar en dat zonder kroes.

Daarnaast heeft Remington ook nog 2 speciale borstels die de nieuwe Silk tools perfect aanvullen; de Silk Paddle Brush is een platte borstel die statische effecten van je haar tegengaat en de Silk Round Brush is perfect voor het mooi bol en rond föhnen van je lange haar, zonder dat dit statisch wordt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com