You are here: Home » Beauty » Vidal Sassoon lanceert Pro Series

Vidal Sassoon lanceert Pro Series

geschreven door Constance
Vidal Sassoon Pro serie

Een 2-tal weken ontving ik een haarverzorgingspakket van Vidal Sasson met daarin een 4-tal producten uit de Vida Sasson Pro Series MAX VOLUME. En zoals de vaste lezers weten heb ik dun, slap en fijn haar dus is volume altijd welkom, zeker in de herfst met regenbuien en herfststormen en in de winter met vorst en sneeuw.

Vidal Sassoon Pro serie

De Vidal Sassoon Pro Series, voorheen ProSeries by Wella, geeft met MAX VOLUME de finishing touch aan elke fashionable look. En Vidal Sassoon is een voorstander van eenvoudige maar wel gepersonaliseerde haarverzorging. En dat kan je zien aan de collectie met 6 verzorgingsseries (voor elk haartype) en de 4 stylingseries en dit zijn alle smaken op een rij; Volume, Colour, Moisture, Repair, Frizz Control en Shine. En de stylingproducten zijn er ook in de categorie Volume, Frizz Control, Max Hold en Strong Hold.

Zoals ik dus al aan gaaf ben ik aan de slag gegaan met de Volume serie en ik moet zeggen, mijn haar heeft (zelfs zonder föhn) wel meer body en zakt minder snel in. Verder zitten alle producten in lekkere grote flessen en zijn ze zuinig in gebruik en ruiken ze ook nog eens lekker.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com