You are here: Home » Accessoires » Samsung GALAXY Note 10.1 Edition 2014 gelanceerd

Samsung GALAXY Note 10.1 Edition 2014 gelanceerd

geschreven door Constance
Samsung GALAXY Note en GEAR

Toen de eerste mobiele telefoons kwamen waren dit grote, zware modellen maar zonder grote schermen. Daarna werden de mobieltjes kleiner en kleiner maar nu is de trend grote schermen en Samsung was hier de koploper van.

Samsung GALAXY Note en GEAREn met de Note 3 en de Note 10.1 Edition 2014 wordt het nóg mooier want bij deze 2 apparaten zijn de schermen nog groter, scherper en kan je je mail, e-books of WhatsApp berichten nog beter lezen.

Bij de GALAXY Note toestellen hoort natuurlijk ook de S-Pen. En volgens mij is het gebruik van een stylus een ‘vrouwending’, zeker met lange nagels. Je kunt de S-Pen gebruiken tijdens een vergadering, om een mail te maken of je opent 2 schermen tegelijk; eentje voor de beursberichten en de andere voor je favo lifestyleblog zoals shoppen.blogo.nl.  En lees je je fashionmagazins online dan kan je zelfs aantekeningen maken en dit delen op bijv. Facebook.  een bericht op Facebook posten. Aantekeningen maken in tijdschriften en boeken? Met de S-Pen kan dat nu ook digitaal.

samsung galaxy note 10.1

Zowel de GALAXY Note 10.1 als de Note 3 hebben een ‘leatherlook’ achterkant, waarin de S-Pen subtiel is verwerkt. Voor de Note 3 en Note 10.1 zijn er ook bijpassende hoesjes verkrijgbaar. (De Note 3 zelfs in 10 kleuren.)

Ik heb eerder al aandacht geschonken aan de GALAXY Gear (die heb ik helaas nog steeds niet mogen testen) en de Gear is een perfecte combi met de GALAXY Note 3 want op de Gear kan je zien of je nog nieuwe mails hebt of nieuwe FB reacties. Ook maakt de Gear supersnel foto’s en filmpjes die je razendsnel kunt delen met je vrienden. Handig en overzichtelijk.

 

Gerelateerde artikelen

0 reactie

makelaar ede 17 mei 2009 - 16:05

Wij gebruiken ook verkoopstylisten en dit heeft echt effect op de verkoopbaarheid van een woning, een woning toont in een keer vele malen beter als deze “gepimpt” is.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com