You are here: Home » Gadgets » Mail & Win; McAfee LifeSafe anti-virus pakket

Mail & Win; McAfee LifeSafe anti-virus pakket

geschreven door Constance
McAfee LifeSafe

ADVERTORIAL

Op ladygadgets.blogo.nl heb ik afgelopen week al aandacht gegeven aan de cybercriminelen die, zeker in de cadeaumaand December, kunnen toeslaan tijdens het online shoppen. (Heb je dit artikel gemist, lees dat dan hier na.)

McAfee LifeSafe

 

Mail & Win actie: Speciaal voor alle online shoppers mag shoppen.blogo.nl, namens McAfee, het McAfee LifeSafe Pakket weggeven (twv. 79,95). En het enige wat je hiervoor moet is antwoord geven op de volgende vraag: Wie wil jij, met Kerst, een veilig gevoel geven ofwel aan wie wil jij met Kerst het McAfee LifeSafe Pakket cadeau geven? Mail je antwoord, voor 15 december as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com

Nu vraag je je misschien af wat een anti-virus software pakket precies inhoudt. De McAfee LifeSafe software beschermt je pc, laptop of mobiele device tegen kwalijke aanvallen van buitenaf want je merkt vaak niet eens dat je een virus (of worm) binnenkrijgt of dat je phishingmails toegestuurd hebt gekregen.

Je digitale leven is beschermd met deze beveiligingssoftware, incl. realtime antivirus, antimalware, spamfilters, firewall en ouderlijk toezicht, plus automatische back-up in de cloud en een versleutelde digitale kluis. Je profiteert tevens van essentiële bescherming tegen identiteitsdiefstal, risico’s van sociale media en hackaanvallen op je pc en mobiele apparaten.

Hierdoor kan je zonder problemen zorgeloos zoeken en surfen op internet, veiliger online shoppen, bankieren en (ver)kopen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com