You are here: Home » Accessoires » Mail & Win; Jabra REVO headset

Mail & Win; Jabra REVO headset

geschreven door Constance
Jabra REVO

In april jl. heb ik de Jabra REVO bluetooth headset getest (kijk hier voor mijn review). De Jabra REVO (met en zonder draad) was er al in het zwart en wit maar sinds kort ook in meerdere tinten grijs.Jabra REVO

 

En ik mag, omdat het bijna Sinterklaas is, een lezeres van ladygadgets.blogo.nl blijmaken met een Jabra REVO hoofdtelefoon (twv. euro 199,00) weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op deze super comfortabele headset? Heel eenvoudig, ik heb al gemeld dat ik de Bluetooth versie van de Jabra REVO heb getest. In mijn review heb ik het over de NFC mogelijkheid en nu is mijn vraag; Vind ik NFC wel of niet handig. Geef voor 1 december as. je antwoord door op prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en op Pakjesavond kan jij genieten van je nieuwe headset!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com