You are here: Home » Beauty » Dubbelzijdige spiegel van MENU

Dubbelzijdige spiegel van MENU

geschreven door Constance
spiegel menu

Het Deense designmerk MENU heeft een innovatieve tweezijdige spiegel gelanceerd die op meerdere manieren gebruikt kan worden want de Gridy Me Mirror is meer dan alleen een spiegel.

spiegelspiegel woon

De spiegel bestaat uit een ‘voor’ en achterkant en door deze tweezijdige uitvoering is deze spiegel ook perfect als stijlvolle aanvulling op ieder interieur. Aan de ene kant is de Gridy Me Mirror een make-up spiegel en tegelijktijd een decoratief design object in je badkamer, slaapkamer en zelfs in de woonkamer want de andere zijde van de spiegel geeft een fraai koperkleurig beeld weer, waarin voorwerpen in de kamer weerspiegelt worden. De spiegel kan horizontaal of verticaal in de houten basis geschoven worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com