You are here: Home » Shoppen » Test; Ik hou van Holland bordspel

Test; Ik hou van Holland bordspel

geschreven door Constance
spel ik hou van holland

Ik heb jullie enige tijd geleden gemeld dat ik het spel ‘Ik hou van Holland‘ (ook bekend van RTL4) zou gaan testen, maar door allerlei omstandigheden heeft deze test even op zich laten wachten. En daarom heb ik de hulp ingeroepen van Testvriendin Astrid want ik hoorde dat elke zaterdagavond de hele familie, met chips en cola, klaar zit voor de buis om mee te spelen. Haar zoon is een fanatieke aanhanger van Guus (Meeuwis) en hij is dan ook erg blij als Guus de avond winnend afsluit. Daarom vond ik het dan ook erg leuk dat een testgezin had gevonden dat fan is van het programma, en dan is het spel een logisch vervolg.

spel ik hou van holland

Hieronder kan je het testverslag van Testvriendin Astrid;

Een paar weken geleden was ik de gelukkige om als testvriendin het spel “ik hou van Holland” te mogen testen. Als een ware Linda de Mol heb ik de panelleden het vuur aan de schenen gelegd. Het zijn duidelijke vragen en leuke onderwerpen. Liedjes raden, het kazenspel (plaatsen raden voor de kenners onder ons) , geen ja/nee/uh,  roddels doorvertellen, spelling etc etc.

Voor de liedjes kun je een speciale app downloaden op je smartphone of tablet, echt reuze handig. De 1e keer werkte de app helaas niet bij ons, maar inmiddels is dat hersteld.

Natuurlijk vond ik het leuk om als spelleidster te fungeren,maar ook als je met een even aantal bent kun je toch elkaar de vragen stellen, het staat duidelijk omschreven in de handleiding. Het enige wat wij niet getest hebben is “de verjaardagsbox” die moet je namelijk apart kopen, maar daarvoor ga ik beslist komende week naar de winkel. Kortom een geweldig gezelschapsspel , een echte aanrader!!!!

(De Verjaardagsbox heb ik inmiddels in huis en deze ga ik zelf testen, maar nu ben ik wel benieuwd of je deze kunt gebruiken zonder dat je het spel ‘Ik hou van Holland’ in huis hebt, dus wordt vervolgd. Maar Ik hou van Holland is natuurlijk wel een superleuk December cadeau, of in de schoen of onder de boom.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com