You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Philips hoofdtelefoonserie; Frames

Nieuwe Philips hoofdtelefoonserie; Frames

geschreven door Constance
Philips Frames

De nieuwe Philips headsets Frames, uit de CitiScape serie, is gebaseerd op de zonnebril. Want net als een zonnebril zijn de Frames hoofdtelefoons inklapbaar en compact, maar zonder dat de geluidskwaliteit minder is, en dan komt met name door het gesloten akoestisch systeem en eersteklas speaker-drivers.

Philips Frames
Frames heeft 40 mm neodymium-luidsprekers en deze geven een evenwichtige en nauwkeurige geluidsweergave, evenals de gekantelde oorschelpen die op ieder oor passen en die voor een geluidsvacuüm zorgen. Ook heeft Frames een ingebouwde microfoon zodat je eenvoudig kunt schakelen tussen luisteren naar muziek en het beantwoorden van een telefoontje. Als het frame inklapt kan je deze headset compact opbergen als je hem niet gebruikt en door de lichte constructie en de zachte oorkussens die om de oren vallen is deze hoofdtelefoon zo comfortabel dat je hem de hele dag kunt dragen. De Frames hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar in drie kleuren, zwart, wit en schildpad motief.

philips frames opvouwbaar

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com