You are here: Home » Fashion » Shoppen op Ibiza

Shoppen op Ibiza

geschreven door Constance

Momenteel zit ik heerlijk op Ibiza (en ja het kan ook regenen op Ibiza, heb ik ondervonden) maar behalve zon, zee, strand, heerlijk eten en uitgaan is Ibiza ook bekend om haar shops.

 sluiz-ibiza

Natuurlijk kan je terecht in Ibiza-Stad (Eivissa) voor de grote ketens, zoals Zara, Mango en de winkels van Pacha en Space. Maar ook hier wemelt het van de kleine boetieks en winkels waar je de bekende Ibiza-strandmand kan kopen, een paar leuke leren slippertjes en natuurlijk heel veel bikini’s en andere accessoires zoals poncho’s en pareo’s. En anders breng je gewoon een bezoek aan de hippiemarkt Las Dalias (alleen op zaterdag) waar je voor weinig, oa. leuke sieraden kan scoren.

Maar wat je misschien niet weet is dat je op Ibiza ook hele leuke meubelen , terrassets en andere woonaccessoires kan kopen. En ik heb afgelopen weekend de winkel Sluiz-Ibiza bezocht waar je echt heen moet als je op Ibiza bent. Van kleine vaasjes t/m grote tuinbeelden, maar ook tuniekjes en accessoires, eigenlijk kan je hier alles kopen. Je kunt je huis inrichten en gelijk ook jezelf (en man en kinderen) in het nieuw steken; er is hier voor iedereen wat wils. En misschien verwacht je het al, maar Sluiz is opgericht door een Nederlands echtpaar en zij voelen perfect aan wat er momenteel hip en hot is.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com