You are here: Home » Accessoires » Youniq, eindelijk andere woonaccessoires.

Youniq, eindelijk andere woonaccessoires.

geschreven door Constance

Youniq_1

Woonaccessoires

Het lijkt wel of er bijna niets anders verkrijgbaar is in ‘woonaccessoiresland’ dan landelijk en brocante. Dat is heel fijn als je van die stijl houdt. Winkels als Riviera Maison en Lifestyle bieden volop keus in dat segment. Maar als dat niet “your cup of tea” is, ben je aangewezen op vaak prijzige moderne woonaccessoires. Maar een winkel of een concept betaalbare leuke en moderne spullen om je inrichting te verfraaien was er niet.

Ik schrijf was….want  nu EINDELIJK is er een merk dat de leegte invult, YOUNIQ. Woonaccessoires die een vrolijke noot, een dramatisch detail en een kleurrijk statement toevoegen aan je interieur en ook nog betaalbaar is.

Collectie

De collectie is heel breed wat fijn is omdat je dan eenvoudig alles bij elkaar kan uitzoeken tot een mooi spannend of kleurrijk verhaal. Waar bestaat die collectie dan uit?

  • karpetten & poefjes
  • verlichting
  • kussens
  • accessoires( van kaarsenstandaards tot glaswerk, van beelden en objecten tot vazen),
  • schilderijen, spiegels & klokken

De collectie wordt meerdere keren per jaar vernieuwd en aangevuld op basis van de laatste modetrends en –kleuren. Dus daarmee kan je je interieur aanpassen naar de laatste woonmode. De winkel is één al inspiratie. Mix en match kleuren vormen en materialen. De winkel is onlangs in Woonrijk Langedijk geopend maar ook bij Homecenter in Wolvega kan je de accesoires zien en kopen. Dus nu je woning inrichten met hipste accessoires.

You van jouw stijl en jouw smaak en Unique maakt het uniek. Younique!

Mart Renes

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com