You are here: Home » Accessoires » Philips lanceert Urban Speakers

Philips lanceert Urban Speakers

geschreven door Constance

Philips introduceert twee draagbare en draadloze urban blue tooth speakers die wel tegen een stootje kunnen. Muziek luisteren, moet vooral relaxed zijn, dus ontwikkelde Philips twee modellen die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Dankzij de zachte behuizing zijn de speakers overal gemakkelijk neer te zetten zonder dat je bang hoeft te zijn voor een beschadiging. De handzame DOT is zelfs waterbestendig, dus bij wat regendruppels kan het feest gewoon doorgaan. Onmisbaar in je tas of je koffer, want je weet nooit waar en wanneer je zin hebt om te dansen.

philips speaker

BR-1X
Dankzij de 2-inch drivers kan de BR-1X een enorm krachtig geluid produceren. Dat kan bijvoorbeeld goed van pas komen als je buiten muziek wil luisteren. De instelling voor binnengebruik biedt een dieper basgeluid en kristalheldere details, terwijl de instelling voor buitengebruik een luid, stevig geluid produceert. De luidsprekers kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor maximale impact en het onbeperkt streamen van muziek met vrienden onderweg.

DOT
Zo compact dat het in je hand past, maar met een power die je zal verbazen. Met een waterdichte en bestendige behuizing kun je de DOT overal mee naar toenemen, wat je ook aan het doen bent en ongeacht wat voor weer het is. Dankzij de unieke automatische sensor kun je hem uitzetten door hem gewoon ondersteboven te draaien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com