You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Test: The Voice Zing & Coach spel

Test: The Voice Zing & Coach spel

geschreven door Constance

Vind jij dat je geweldig kan zingen, maar gaat een optreden op tv net even iets te ver? Of ben je gewoon nieuwsgierig of jouw zangtalent de stoelen uit The Voice of Holland kan laten omdraaien?

the voice sing and coach

Met de officiële The Voice Zing & Coach Game, kun je samen met familie en vrienden je zang- en coachtalenten ontwikkelen in je eigen huiskamer en het spel werkt met iedere tablet en smartphone. Je kiest je favoriete song, je pakt de speciale microfoon en dan maar hopen dat de stoelen omdraaien. De microfoon werkt samen met de speciaal ontwikkelde The Voice on Stage app.

In deze app vind je de liedjes die in diverse internationale edities van The Voice zijn gezongen en uit de oplaadbare speaker schittert je stem als nooit tevoren. De app beoordeelt jouw zangtalent, maar ook vrienden en familie kunnen mee oordelen door middel van speciale coachkaarten. Wie is de beste coach en wie zingt het best? Dus wie weet wordt jij de nieuwe Voice of Holland (of van je huiskamer).

Nu kan ik niet mooi zingen, althans volgens Testman, maar ik ben heel benieuwd wat de coaches ervan maken. Dat wordt zingen tot wij er schor van worden, dus wordt vervolgd…….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com