Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810 Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810
  • Test; Tivoli Audio Model One Digital Test; Tivoli Audio Model One Digital
ladygadgets

Linksys Wifi versterker

Jullie hebben kunnen lezen dat Linksys een Wifi versterker, de Powerline Homeplug AV2 kit (PLEK500), heeft uitgebracht en mocht je dat gemist hebben dan kan je dat artikel hier nog nalezen.

plek 500

Nu heb ik van Linksys de PLEK500 set thuis gekregen voor een test en dat aanbod heb ik dankbaar aanvaardt want niet alle systemen zijn even gemakkelijk te installeren. (Ik heb al een aantal merken en systemen getest en soms is het aansluiten ronduit een drama.)

Nu hebben Testman en ik 2 routers in huis, en de router op zolder (die we ook achterin in de tuin kunnen ontvangen) heeft regelmatig een zwak signaal en daarom hebben we besloten om op deze router de Linksys Powerline Homeplug AV2 kit aan te sluiten. Linksys beloofde dat het een ‘plug & play’ systeem was dus de verwachtingen waren hoog gespannen.

En die zijn helemaal waarheid geworden, want de eerste ontvanger ging in het stopcontact en met de bijgeleverde kabel sloten we hierop de router aan en op de andere ontvanger werd mijn pc aangesloten. Dat was alles en we hebben nu een super goede, sterke en stabiele verbinding.

plek500-kit-diagram

Conclusie; de Linksys PLEK 500 is een van de eerste wifi versterker sets die echt door iedereen kan worden aangesloten, zonder dat er moeilijke instructies of software gedownload moet worden. Wij zijn over dit systeem razend enthousiast.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?