You are here: Home » Beauty » Beauty by Roos introduceert Hairloxx Hairextensions

Beauty by Roos introduceert Hairloxx Hairextensions

geschreven door Constance
Hairloxx

Hairloxx Professional Hairextensions zijn geïntroduceerd bij Beauty by Roos. En dit merk biedt luxe en kwalitatief zeer hoogstaande extensions aan, die genoemd zijn naar allerlei wereldsteden. Beauty by Roos heeft 5 hairextensionsalons door heel Nederland (Den Bosch, Den Haag, Amersfoort, Hengelo en Amsterdam) dus is er voor elke vrouw de mogelijkheid om voorzien te worden van mooi, vol en lang haar.
Hairloxx
Hairloxx Professional Hairextensions zijn ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw en kunnen zonder probleem aangepast worden aan de eigen haarkleur. De Hairloxx Professional Hairextensions worden op een hoogwaardige en onschadelijke manier aangebracht met de Ultra Sonic, een machine op geluidsgolven. Geluidsgolven tasten het haar niet aan en zorgen voor een natuurlijk resultaat, waarbij het haar niet van echt te onderscheiden is. De kleuren van de extentions worden niet aangeduidt door nummers maar met de namen van wereldsteden, van Milaan, Barcelona en Londen tot aan New York. En elke winkel heeft de lengtes 35/40 cm en 55/60 cm in maar liefst 23 prachtige kleuren op voorraad. Van de super warme rood tinten in Hairloxx Cape Town, naar de blonde Loxx van Hairloxx Saint-Tropez tot de bruine kleuren in Hairloxx New York en Hairloxx Milan.

Hairloxx Professional Hairextensions worden bij alle Beauty by Roos salons ingezet, inclusief knippen, snijden, stylen, föhnen en drie maanden garantie. De prijs voor de hairextensions zijn eenmalig vanaf €175,00 of € 75,00 per maand door middel van een uniek Beauty by Roos jaarabonnement.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com