You are here: Home » Eten & koken » Altijd frisse vaatdoekjes

Altijd frisse vaatdoekjes

geschreven door Constance

Gisteren kreeg ik een mail over de Washplate en ik werd gelijk nieuwsgierig. De Washplate is een speciaal systeem waarmee je altijd een lekker fris en schoon vaatdoekje krijgt en houdt. Want vaatdoekjes zijn een broedplaats van bacteriën en die worden ook niet verwijderd als je de doekjes in wasmachine doet want de meeste wassen worden niet warmer dan 60 graden en dat is eigenlijk te koud om de doekjes echt hygiënisch schoon te maken.

washplate

De Washplate wordt, dmv. de speciale houder, in de vaatwasser gedaan en na afloop is ie gelijk klaar voor gebruik. En dat kan je dus gewoon elke avond doen, want na 1 dag heeft een vaatdoekje al meer bacteriën dan een toilet of een hondentong.

Ik ga een Washplate opgestuurd krijgen dus binnenkort volgt de update. washplate hoe werkt het

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com