You are here: Home » Fashion » Tom Dixon en Adidas

Tom Dixon en Adidas

geschreven door Constance
Tom Dixon en Adidas

Tom Dixon en Adidas hebben in het voorjaar een samenwerking aangekondigd en intussen is er al steeds meer bekend geworden over deze samenwerking. De collectie bestaat uit tassen, schoenen, kleding en accessoires.

Tom Dixon en Adidastom dixon tastom dixon koffers

Ontwerper Tom Dixon heeft de Capsule collectie wel zijn eigen ‘signature’ gegeven en dat blijkt oa. uit de 2 reistassen (een van hard en een van zacht materiaal) die hij bedacht heeft. Deze tassen zijn los te gespen, te ritsen en uit te klappen waardoor er verschillende lagen en vakken ontstaan waarin je je kleding kreukvrij kan opbergen. In de tassen is nl. plek voor een complete garderobe waarmee je 1 week op pad kunt.

Vanaf november as. kan je al terecht voor de eerste collectie, en volgend voorjaar volgt de 2e serie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com