You are here: Home » Beauty gadgets » Zonnesterkte app

Zonnesterkte app

geschreven door Constance

Het wordt vandaag weer een tropische dag en veel mensen zoeken dan het strand of zwembad om lekker in de zon te gaan liggen bakken. Maar je hebt dan ook de  kans om behoorlijk te verbranden.

kwf app

Het KWF heeft een speciale zonnesterkte app ontwikkeld die je precies alle info geeft die je nodig heb voor een dag in de zon. Er is een huidtypetest en zonkrachtmeter beschikbaar. De app koppelt de zonkracht van de dag aan je huidtype. Je krijgt een waarschuwing als je huid door de hoogte van de zonkracht, extra risico loopt om te verbranden. Insmeren, t-shirt en pet mee en de voorbereiding is compleet. Het advies is in te stellen voor het hele gezin.

Via www.kwfkankerbestrijding.nl en www.zonverstandig.nl is meer informatie te vinden over de campagne en het Zonbeschermingsadvies op maat. De app werd in samenwerking met Gemoro ontwikkeld en is gratis beschikbaar voor iPhone en Android.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com