You are here: Home » Eten & koken » ZOKU Quick Pop Maker bonus-aanbieding bij AH

ZOKU Quick Pop Maker bonus-aanbieding bij AH

geschreven door Constance

ZOKU Quick Pop Maker is momenteel bij AH in bonus aanbieding en dat is voor mij dan de aanleiding geweest om deze (water)ijsmaker aan te schaffen. Ik wilde al een aantal jaren een ZOKU ijsmaker kopen maar ik vond ze gewoon te duur. Dus als je er nog eentje wilt kopen, dan kan je daarvoor nog vandaag en morgen terecht bij AH of anders is ie ook voordelig bij Oldenhof aan te schaffen.
zoku quick pop maker duo

Hoe werkt de ZOKU Quick Pop Maker precies? Je doet de bak (deze is er voor 1, 2 of 4 stokjes en de bonus aanbieding geldt voor de duo-versie) in de vriezer en 24 uur later kan je aan de slag. Je doet de bijgeleverde stokjes in de houder en vervolgens vul je de houder met een ijsmengsel naar keuze. (Als je deze al gekoeld in het apparaat giet, bevriezen je ijsjes nog sneller en makkelijker.) Er staat in de houder precies aangegeven tot waar je het mengsel kan gieten en na ong. 8 minuten zijn je ijsjes klaar. Je kunt kiezen voor waterijs, maar ook yoghurtijs (met of zonder vers fruit, stukjes chocolade of nootjes) of slagroomijs is zo klaar. Je kunt met de duo set in 1 keer 4 ijsjes maken want bij de houder zitten 4 stokjes, 4 druppelvangers en de speciale dop waarmee je de ijsjes losmaakt uit de houder.zoku ijsjes

[youtube]http://youtu.be/X98HKo-1xkc[/youtube]

Voor de ZOKU Quick Pop Maker zijn nog veel accessoires te koop, zoals kits waarmee je ijsjes leuk kunt versieren of een box waarin je je ijsjes kunt bewaren. En naast de Quick Pop Maker heeft ZOKU ook nog een slush & shakemaker in het assortiment.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com