You are here: Home » Accessoires » Test: Minx Go speaker

Speciaal voor iedereen die erover denkt om een portable Bluetooth speaker aan te schaffen (want deze zijn perfect om mee te nemen op een dagje uit, picknick of voor tijdens je vakantie) ben ik de Minx Go speaker getest. En volgende week volgt de Ultimate Ears Boombox.

minx go

Vorige week is de Minx Go bij mij thuis afgeleverd en ben ik aan het testen geslagen. Nu verplaats ik, zodra het mooi weer is, mijn kantoor van de zolder naar de tuin en dan is het wel erg fijn als je kan genieten van de radio of Spotify. En ook hiervoor is een portable speaker ideaal.

De Minx Go verbinden, dmv. van Bluetooth, is een fluitje van een cent. Elk apparaat, smartphones/laptops/Macbooks, waarmee ik de Minx Go gekoppeld heb herkende de speaker en dat is erg prettig want ik ken merken waarbij dit absoluut niet zo soepel en snel verloopt. Je kunt de speaker ook aansluiten met behulp van een kabel, dus dat is weer perfect voor iedereen die liever zijn of haar MP3 speler aansluit ipv. de smartphone, iPhone of laptop/Macbook.

Bovenop de speaker zitten 3 knopjes; in het midden de aan-/uitknop (en dit is meteen ook de Bluetooth verbinding) en een + en – knop (hiermee regel je de volume). Aan de achterkant zit de connector voor de stroom, de aansluiting voor de Aux kabel en een USB aansluiting. Deze USB aansluiting wordt gebruikt om upgrades te installeren of om bijv. je Smartphone op te laden.
minx go achterkant
De Minx Go is heel snel opgeladen en als ie ‘vol’ is gaat ie ong.  18 uur mee (volgens de gebruiksaanwijzing). Ik heb niet exact bijgehouden hoe lang ie nu al speelt op de eerste acculading maar hij doet het nog steeds. Het geluid dat de Minx Go geeft is heel warm en dat komt mede door de losse ‘speaker’ aan de achterkant. Afgelopen zondag kon het Rock Werchter concert van Depeche Mode, via internet, bekeken en beluisterd worden en dit hebben Testman en ik met behulp van de Minx Go gedaan en het geluid was reuze helder en duidelijk.

En wat ik verder heel prettig aan de Minx Go vindt, is het formaat want je houdt hem heel gemakkelijk in je hand en daardoor neem je hem heel snel mee, want niet alleen tijdens ons tuinkantoor is ie gebruikt maar ook tijdens diverse bbq-avonden en lekker luierend in de zon met een heerlijk koud drankje.

minx-go-formaatminx go met smartphone

Conclusie; de Minx Go is een lekkere compacte speaker, met een perfect werkende Bluetooth verbinding en de batterij gaat erg lang mee.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com