You are here: Home » Accessoires » Gadget Test; FitBit Aria Wifi weegschaal

Jullie hebben kunnen lezen dat ik een tijdje geleden de FitBit Zip heb getest. (Dit artikel kan je hier nalezen.) En FitBit heeft intussen een 2-tal nieuwe producten op de markt gebracht; de FitBit Aria Wifi weegschaal en de FitBit Flex bewegings- en slaaptracker.

fitbit aria

Deze week wordt de FitBit Aria Wifi weegschaal naar me opgestuurd en ik ga deze uitgebreid testen. (De FitBit Flex bewegings- en slaaptracker is ook besteld en deze wordt binnenkort afgeleverd.) fitbit flex Dus gaan Testman en ik aan de slag met de FitBit Aria Wifi weegschaal en ikzelf ook met de FitBit Flex.

Wat is de FitBit Aria Wifi weegschaal precies? Deze weegschaal ziet eruit als een gewone digitale weegschaal maar je kunt deze koppelen aan de Fitbit activiteitenmeter en je kan de weegschaal laten synchoniseren met de FitBit app. In deze app wordt je vetpercentage, BMI en gewicht afgebeeld dmv. een grafiek en ook wordt de vet- en spiermassa van je lichaam gemeten. Je kunt al je gegevens bekijken want de Aria upload je gegevens naar een online account. En de Aria onthoudt van 8 personen de gegevens.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com