You are here: Home » Digitale fotografie » Nikon Holiday Countdown app

Nikon Holiday Countdown app

geschreven door Constance

Bestemming gekozen. Tickets geboekt. De zomerplannen zijn klaar, maar je vakantie lijkt nog heel ver weg. Wachten kan het moeilijkste deel zijn, maar soms kan goede voorpret helpen. Voor iedereen die eigenlijk niet kan wachten, is er de Nikon Holiday Countdown app
nikon app
Dus wil je alvast in de vakantiestemming komen en aftellen naar je vakantie dmv. beelden en tips van Nikon, die speciaal zijn bedoelt voor jouw reis dan is de Nikon Holiday Countdown app helemaal iets voor jou. In de app vind je ook een plakboek en een kaart waarmee je kunt plannen wat je bij aankomst wil doen. Ook je vrienden kunnen tips geven over je gekozen vakantiebestemming. En natuurlijk nodig je jouw reisgenoten uit voor de Countdown en kijk samen uit naar de reis!

Hoe werkt het?
Allereerst vul jij jouw bestemming in, het soort reis dat je gaat maken en wanneer je vertrekt. En met wie ga je? Dan nodig ook jouw reisgenoten uit voor de app en wanneer jouw Holiday Countdown is ingesteld, kun je leuke adresjes, reistips en praktische informatie verzamelen en uitwisselen met je vrienden. De Nikon Holiday Countdown app helpt je ook een handje door dagelijks reis- en fotografietips met je te delen. De thuisblijvers jaloers maken? Met één druk op de knop verschijnt jouw Countdown op Facebook. (LET OP: Voor de veiligheid is je Holiday Countdown alleen zichtbaar voor je Facebook vrienden.) Of je nu alleen reist of met vrienden, jouw vakantie begint al voordat je bent vertrokken. En vergeet niet je camera mee te nemen om op vakantie nog meer prachtige herinneringen vast te leggen waar van je thuis kunt nagenieten.
Amer Fort, Jaipur, India

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com