You are here: Home » Audio & video » Mail & Win: Tivoli Audio iSongbook

Mail & Win: Tivoli Audio iSongbook

geschreven door Constance

In april heb ik de Tivoli Audio iSongbook uitgebreid getest en ik ben razend enthousiast over dit apparaat (en dat geldt ook voor de andere Tivoli producten.)

tivoli audio isongbook

En ik heb een leuke verrassing want ik mag 1 highgloss Silver/White Tivoli Audio iSongbook (twv. euro 199,00) weggeven aan 1 lezeres/lezer van ladygadgets.blogo.nl/shoppen.blogo.nl!

Wat moet je doen om deze prijs in de wacht te slepen? Heel eenvoudig, geef antwoord op deze vraag; hoeveel opzetstukjes worden erbij de Tivoli Audio iSongbook geleverd? Mail je antwoord, voor 30 juni as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com (met vermelding van je naam en adresgegevens) en wie weet kan je jij deze zomer in stijl naar jouw favoriete muziek en radiostations luisteren.

(Spelregels: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. En de winnaar krijgt persoonlijk bericht)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com