You are here: Home » Eten & koken » Vaderdag cadeautip; Belkin Chef standaard

Vaderdag cadeautip; Belkin Chef standaard

geschreven door Constance

Speciaal voor alle thuiskoks heeft Belkin de Chef Standaard (incl. bijpassende stylus) ontworpen. De Chef Standaard is bedoeld om je iPad of Tablet (de standaard is voor heel veel verschillende merken geschikt) in te zetten tijdens het koken, zodat je het recept altijd bij de hand hebt zonder dat je vieze vette handen het scherm hoeven aan te raken want dat doe je met de stylus.

belkin houder en stylus

De Belkin Chef stand heeft een antislip-basis van rubber en twee verschillende hoeken die ideaal zijn voor gebruik op het aanrecht. De magnetische punt van de stylus (geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen) werkt op elk touchscreen. Alle onderdelen kunnen met de hand worden gewassen in warm water met zeep. belkin chef

De Belkin Chef stand is te bestellen bij MobielBereikbaar.nl. En is je vader of man niet zo’n keukenprins, dan kan je bij MobielBereikbaar.nl ook terecht voor Galaxy S4 hoesjes en zij hebben ook veel verschillende Galaxy S4 accessoires op voorraad.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com