You are here: Home » Beauty » Winkelen op Stad.nl

Enige tijd geleden hebben jullie kunnen lezen dat bij Stad.nl terecht kunt voor allerlei artikelen bij heel veel verschillende winkels. (Dit artikel is hier te na te lezen.) En ik heb intussen een paar keer online geshopt bij Stad.nl.

huisentuinkado • Stad.nl stad.nl

Om te kunnen gaan winkelen bij Stad.nl moet je jezelf inloggen, dit gaat dmv. een wachtwoord en een inlogcode. Zodra je binnen bent, kan je door alle straten, pleinen en steegjes rondlopen, op zoek naar jouw favoriete winkels en artikelen. Maar je kunt ook, dmv. de zoekfunctie, op zoek gaan naar producten die je graag wilt kopen. Je krijgt dan een selectie met winkels te zien die de door jou gewenste artikelen verkopen.

Verder kan je je favoriete stadsgids samenstellen, en dit heeft als voordeel dat je altijd jouw favoriete winkels in een keer kunt bekijken. En natuurlijk krijg je ook regelmatig updates met de nieuwe winkels die open gaan.

Ik heb een aantal verschillende winkels bezocht en bij sommige winkels betaal je wel en bij andere betaal je geen verzendkosten (of je verzendkosten moet betalen kan ook afhankelijk zijn van het bedrag dat je besteedt). Zodra je je bestelling doet, krijg je een bevestiging van de winkel, per email en ook als je pakketje wordt opgestuurd krijg je hiervan bericht. En al mijn pakketjes zijn binnen 48 uur afgeleverd dus heb ik niet lang hoeven wachten.

stadnl

Wat me verder is opgevallen dat er veel interieur- en tuinshops op Stad.nl te vinden zijn en dat de damesmodewinkels iets minder vertegenwoordigd zijn. (Vind ik niet erg, want daar zijn er toch al veel van op internet.) En ook voor bijzondere accessoires en leuke cadeaus kan je heel goed terecht op Stad.nl. Dus ik blijf regelmatige klant van Stad.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com