You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Vaderdag tip; Muvit mini speaker

Vaderdag tip; Muvit mini speaker

geschreven door Constance

Speciaal voor Vaderdag gaat ladygadgets.blogo.nl weer een test doen en deze keer is dit de Muvit mini portable speaker.

muvit-mini-portable-speaker

Deze kleine, portable, speaker heeft een oplaadbare interne batterij waardoor je hem over mee naar toe kunt nemen, zelfs als je geen stroom hebt, zoals op het strand of tijdens een picknick. En door de audio input jack kan je meerdere speakers met elkaar verbinden voor een nog voller en beter geluid.

Zoals ik al meldde ga ik de Muvit speaker testen, want dit weekend vertrek ik voor een paar dagen naar Bonaire dus krijgt ie gelijk de ultieme zon, zee en strandtest. De Muvit mini Speaker wordt geleverd door MobielBereikbaar.nl.

Je kunt bij MobielBereikbaar.nl ook terecht voor Galaxy S4 hoesjes en zijn er ook Galaxy S4 accessoires op voorraad.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?