You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Ultimate Ears introduceert nieuwe muziekspeler, de UE BOOM

Ultimate Ears introduceert nieuwe muziekspeler, de UE BOOM

geschreven door Constance

Ultimate Ears lanceert een nieuwe sociale muziekspeler: de UE BOOM. En met de UE BOOM kan je, met meerdere mensen tegelijk, luisteren naar muziek. De UE BOOM is de eerste draadloze sociale muziekspeler en heeft een aantal nieuwe functies en is het de eerste stereo speaker dat 360 graden geluid geeft. De oplaadbare accu gaat 15 uur mee en ook heeft de speaker een ‘skin’ dat water- en vlekbestendig is. Ook kan je 2 UE BOOMs draadloos met elkaar verbinden via de gratis UE BOOM app (Apple & Android) om muziek stereo-to-stereo of traditioneel links/rechts stereo af te spelen.

ue boom

In combinatie met de UE BOOM start Ultimate Ears ‘The Social Music Experiment’; dit is een onderzoek naar de invloed van muziek op mensen in sociale omgevingen. Als onderdeel hiervan, gaat Ultimate Ears samenwerken met YouTube comedy kanaal JASH en haar muziekexpert Reggie Watts om een originele serie te produceren: ‘The Social Music Experiment’. De serie is nu te zien op JASH , Collegehumor.com en ultimateears.com.
boom kleuren

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com