You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Nintendo 3DS XL games, speciaal voor vrouwen

Nieuwe Nintendo 3DS XL games, speciaal voor vrouwen

geschreven door Constance

Vorige week heeft Nintendo een 4-tal nieuwe Nintendo 3DS XL games geïntroduceerd en deze zijn speciaal voor vrouwen. En Ladygadgets krijgt natuurlijk deze games opgestuurd om ze uitgebreid voor jullie te gaan testen.

TM_3DS_AnimalCrossingNewLeaf_TM_standard_new

Het gaat om de volgende games:

Animal Crossing: New Leaf
In Animal Crossing: New Leaf word je welkom geheten in een dorp vol dierlijke typetjes. Er zijn geen doelen, geen vastgestelde verhalen en er is zelfs geen einde – je bepaalt helemaal zelf hoe je van het leven in je nieuwe stad wilt genieten. Je kan je avontuur invullen als een vakantie en drankjes doen met vrienden in de nachtclub, of juist de ene na de andere klus afhandelen! En wanneer je kids of vriendinnen ook over dit spel beschikken, zullen jullie elkaar regelmatig tegenkomen en kun je ze ook jouw dorp tonen! (Vanaf 14 juni as. voor Nintendo 3DS & Nintendo 3DS XL.)

Professor Layton en het Masker der Wonderen
Installeer je in je luie stoel en laat je verleiden tot een gloednieuw puzzelavontuur van de archeoloog Professor Layton. De spellen uit de populaire Professor Layton-serie worden door miljoenen vrouwen wereldwijd gespeeld en het nieuwste avontuur in de serie biedt 150 uitdagende breinbrekers en een nieuwe serie minigames. En als je online gaat kan je dagelijks ook nog eens 365 exta puzzels spelen.

New Art Academy
Zegt iedereen dat je creatief bent? Of wil je je artistieke talenten ontdekken? Zoek dan niet langer en ga aan de slag met New Art Academy voor Nintendo 3DS. Of je nu wel of geen ervaring hebt met tekenen en schilderen, de toegankelijke aanpak – waarin je stap-voor-stap iets wordt geleerd – is voor iedereen te volgen. Samen met je leraar Vince kan je binnen no time prachtige meesterwerken leren tekenen en schilderen. Deel nadien je werk met familie en vriendinnen zodat ook zij jouw talent kunnen bewonderen! (Voor Nintendo 3DS & Nintendo 3DS XL.)

Mario is terug, in New Super Mario Bros. 2!
Mario heeft altijd al graag munten verzameld, maar hij deed het nog nooit zo enthousiast als in New Super Mario Bros. 2, waarin het Mushroom Kingdom meer munten bevat dan je ooit verzamelde! Er vallen munten uit de buizen boven je hoofd, speciale gouden vijanden laten sporen van munten achter, en buizen in de grond voeren je naar grotten die zijn afgeladen met de gouden geldstukken. Speel alleen, of samen met je kids, partner of vriendinnen als Mario & Luigi. (Voor Nintendo 3DS & Nintendo 3DS XL.)

nintendo

En bezit je nog geen Nintendo 3DS XL?
De Nintendo 3DS XL heeft extra grote schermen en tal van functies. Met deze draagbare spelcomputer speel je al je favoriete spellen waar en wanneer je maar wilt. Kies je favoriete kleur, want de Nintendo 3DS XL is verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, zilver, blauw en zwart. Speel online of offline samen met je familie of vriendinnen in volwaardig 3D, maak 3D-foto’s, of wek je favoriete gamepersonage tot leven door middel van Augmented Reality-kaarten. Je kunt ervoor kiezen om spellen in de winkel te kopen of te downloaden in de Nintendo eShop.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com