You are here: Home » Beauty » Droogshampoo in reisformaat

Droogshampoo in reisformaat

geschreven door Constance

Ik reis zelf altijd met mini flesjes in toilettas want grote flessen nemen nu eenmaal heel veel ruimte in, in je koffer en I prefer to travel light. Maar er zijn nog steeds toiletartikelen die niet in reisformaat te koop zijn, en een daarvan was droogshampoo.

batiste

Maar het droogshampoo merk Batiste heeft mijn ‘probleem’ opgelost want zij brengen hun bekende droogshampoo in reisformaat. Dus ga jij, deze zomer kamperen, met de bus, trein, auto of vliegtuig op reis, dan kan je nu met 1 grote fles minder op pad. Natuurlijk is droogshampoo ook perfect als je tijdens een festival je haar niet zo gemakkelijk kan wassen. De droogshampoos van Batiste zijn het geheime wapen om je haar op te frissen en te laten herleven tussen wasbeurten door. Batiste geeft futloos haar een opkikker en geeft vet haar geen kans.

Batiste mini’s zijn verkrijgbaar in de varianten Original, Tropical (kokosnootgeur) en Blush (fresia, tuberoos, oranje bloesem, lelie en pioenroos) en deze liggen vanaf 20 mei as. bij het Kruidvat en de DA Drogist.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com