Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tiny Miracles vazen Tiny Miracles vazen
  • IKEA helpt je met opruimen IKEA helpt je met opruimen
  • Rosti Mepal introduceert de kom die alles kan, de Cirqula Rosti Mepal introduceert de kom die alles kan, de Cirqula
  • Herfstdip? IKEA zorgt voor een lange nazomer Herfstdip? IKEA zorgt voor een lange nazomer
  • Hausschwein van Marcel Wanders Hausschwein van Marcel Wanders
  • Verzekeraar onna-onna organiseert Auto te Water event Verzekeraar onna-onna organiseert Auto te Water event
ladygadgets

Thule introduceert cameratas

Gelukkig komen er steeds meer mooie (en handige) cameratassen op de markt waarbij deze ook nog eens speciaal voor vrouwen ontworpen zijn. En daar hoort ook de Thule Perspektiv-lijn bij. Met deze tassen introduceert Thule een complete reeks strak vormgegeven cameratassen voor de actieve fotograaf. Met een modern Scandinavisch design, de bekende Thule-kwaliteit én optimaal draagcomfort.

thule messenger
Thule Perspektiv is een complete serie van zes cameratassen in verschillende formaten en vormen. Zo is er het Perspektiv Backpack, een middelgrote rugzak voor langere tochten met een complete uitrusting en de Perspektiv Daypack, een kleinere rugzak met genoeg ruimte voor je camera en je dagelijkse spullen. De Perspektiv Messenger Bag laat zich heel eenvoudig omtoveren tot een koerierstas dankzij de uitneembare binnenkant. De Perspektiv Top Loaders (medium en large) zijn bij uitstek geschikt voor de moderne systeemcamera’s. De Perspektiv Action Sport Camera Case is gemaakt voor snelheid: je grijpt razendsnel je camera tevoorschijn en bergt ‘m net zo snel veilig weer op.

Alle tassen zijn weersbestendig dankzij gelaste en getapete naden. Verder hebben de ontwerpers nieuwe oplossingen bedacht, zoals de zijtoegang en het uitneembare ‘pod’-concept voor de binnenzijde van de Daypack en Messenger Bag, die hiermee ook voor andere zaken gebruikt kunnen worden.
Alle tassen in de Perspektiv-lijn hebben eenvoudig toegankelijke vakken, zijn lichtgewicht en bieden perfect draagcomfort. De versterkte SafeZone-vakken houden kwetsbare spullen extra veilig.

thule interieur