You are here: Home » Beauty » Moederdag Cadeautips

Moederdag Cadeautips

geschreven door Constance

 

moederdagHeb je nog steeds geen Moederdagcadeau gevonden dan zet ik hierbij een aantal van mijn favoriete cadeaus op een rijtje.

braun-silk-epil-7-skinspa

– Ik heb, op ladygadgets.blogo.nl, de nieuwste epilator van Braun getest; de Braun Silk-épil 7 SkinSpa en dit is een perfect ontharingsapparaat voor elke vrouw die voor een lange periode van haar, ongewenste, haartjes af wil. Kijk voor de uitgebreide test op ladygadgets.blogo.nl.

ops!

– Een paar weken geleden heb ik jullie kennis laten maken met een trend uit Italië, de sieraden van OPS! OBJECTS. Ik heb, via het Nederlandse pr-bureau Fuse, een OPS! OBJECTS armband gekregen en elke keer als ik deze draag krijg ik heel veel opmerkingen en complimenten. Momenteel is de OPS! OBJECTS sieradenlijn nog lang niet overal te koop maar via Testvriendin Astrid heb ik al wel een shopadres voor jullie waar je de hele OPS! OBJECTS collectie kan kopen en dat is bij JewelTrend in Ridderkerk.

de servies koffiepot

– Ook het 1753 Douwe Egberts servies, dat je bij alle DE winkels in alle grote steden kan kopen is een aanrader en zeker omdat je momenteel op een groot aantal van de serviesonderdelen bij een 2e artikel 50% korting krijgt. En speciaal voor de Moeders die regelmatig een kop koffie of thee meenemen in de trein, bus, auto of fiets heeft DE ook een grote collectie meeneemmokken.

cooker

– En tenslotte voor alle kookliefhebbers onder alle moeders wil ik toch ook nog even de Philips Homecooker (ontworpen door de Engelse kok Jamie Oliver) belichten. Want met deze Homecooker kan je 1 klap een voedzame en gezonde maaltijd op tafel zetten en dat zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan en dat is natuurlijk perfect voor alle werkende vrouwen (en mannen) onder ons. En je hoeft zelfs niet eens in de Philips Homecooker te roeren want er zit ook een automatische roerarm op die voor je roert en zonder dat de kans bestaat dat er iets aanbrandt.

Natuurlijk heb ik nog veel meer Moederdagcadeautips op shoppen.blogo.nl en ladygadgets.blogo.nl staan, wil je deze bekijken geef dan rechtsbovenaan in de zoekbalk het woord ‘Moederdag’ in en druk op de zoekknop en je krijgt het complete overzicht te zien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com