You are here: Home » Beauty gadgets » Moederdag Tip; Braun Silk-épil SkinSpa – gadgettest

Moederdag Tip; Braun Silk-épil SkinSpa – gadgettest

geschreven door Constance

Wil je je moeder (vrouw, minnares of vriendin) verrassen met een fijn ontharingsapparaat, dan is de Braun Silk-épil 7 SkinSpa een perfect cadeau. Ik heb deze eind maart toegestuurd gekregen en deze de afgelopen tijd getest. (Kijk hier voor het aankondigingsartikel.)

braun-silk-epil-7-skinspa

Nu vind ik dat ik mezelf wel een ‘expert’ op het gebied van ontharen mag noemen want ik heb, in het verleden en heden, wel zo’n beetje alle mogelijke ontharingsmethodes geprobeerd en getest; scheermesjes, laseren, epileren, waxen, harsen, flitsen etc. etc. etc. Op mijn onderbenen groeien bijna geen haartjes meer aangezien ik deze met de Philips Lumea behandel maar op mijn bovenbenen en armen nog wel. (Ook de bikinilijn en oksels zijn haar vrij, deze zijn een aantal jaar geleden bij een schoonheidsinstituut ‘geflitst’.)

De Braun Silk-épil 7 SkinSpa is een (snoerloos) epilatie apparaat, maw. de haartjes worden incl. de haarwortel verwijderd en dat geldt zelfs voor haartjes korter dan 0.5 mm. Op het scheerhoofd bevinden zich hogefrequentiemassagerolletjes die je huid masseren waardoor het minder pijnlijk aanvoelt om daarna de haartjes met pincetjes (40 stuks) te laten verwijderen. En het flexibele epileerhoofd zorgt ervoor dat de vrouwelijke rondingen perfect gevolgd kunnen worden en het kleine lampje bovenop verlicht de te ontharen huid nog eens extra. Je kunt de Braun Silk-épil 7 SkinSpa droog maar ook nat (onder de douche of in bad) gebruiken en dat laatste heeft wel mijn voorkeur. Ik ben eerst heerlijk in bad gaan liggen en hierdoor zijn de haartjes lekker zacht en is je huid al ontspannen, maar ook op een droge huid is het ontharen met de Silk-épil prima te doen. (Zorg wel dat je van te voren de Silk-épil hebt opgeladen voordat je hem meeneemt onder de douche of in bad.)

pincetten

Na het ontharen kan je met de Braun Silk-épil 7 SkinSpa ook nog eens je lichaam scrubben. Het speciale SkinSpa borsteltje verwijdert niet alleen dode huidcellen maar zorgt er ook voor dat, na het ontharen, dunne haartjes minder snel de kans krijgen om in te groeien. Tevens is het verwijderen van dode huidcellen ook heel belangrijk als je je lichaam (of alleen je benen) wilt insmeren met een selftan product want hierdoor heb je minder snel last van strepen en ook bruint je huid nog eens extra goed. Het was voor mij een extra ‘verwen’ moment na het ontharen en mijn lichaam was in 1 klap onthaart, gescrubt en fris en dat allemaal tijdens een badsessie.borstel skinspa

De onthaarde delen bleven ongeveer 3 tot 4 weken haar vrij en daarna waren de haartjes die terug kwamen een stuk zachter en dunner dan na een scheerbeurt en je hoeft ook niet te wachten totdat je haartjes een bepaalde lengte hebben, wat wel het geval is als je lichaam wilt laten waxen of harsen.

Conclusie: als je niet heel erg kleinzerig bent en je wilt een alles-in-een elektrische epilator kopen (je kunt behalve je benen, ook je oksel, armen, bikinilijn en je gezicht met de Braun Silk-épil 7 SkinSpa ontharen) die ook nog eens je huid kan scrubben dan is de Braun Sill-épil 7 SkinSpa een perfect apparaat. (En natuurlijk niet alleen voor Moederdag, ook een perfect verjaardagscadeau.)

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Moederdag Cadeautips » Shoppen 11 mei 2013 - 07:01

[…] – Ik heb, op ladygadgets.blogo.nl, de nieuwste epilator van Braun getest; de Braun Silk-épil 7 SkinSpa en dit is een perfect ontharingsapparaat voor elke vrouw die voor een lange periode van haar, ongewenste, haartjes af wil. Kijk voor de uitgebreide test op ladygadgets.blogo.nl. […]

Reageer
Moederdag Cadeautips » Shoppen 11 mei 2013 - 07:01

[…] – Ik heb, op ladygadgets.blogo.nl, de nieuwste epilator van Braun getest; de Braun Silk-épil 7 SkinSpa en dit is een perfect ontharingsapparaat voor elke vrouw die voor een lange periode van haar, ongewenste, haartjes af wil. Kijk voor de uitgebreide test op ladygadgets.blogo.nl. […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com