You are here: Home » Gadgets » Moederdag Tip; Gardena tuinhandschoenen

Moederdag Tip; Gardena tuinhandschoenen

geschreven door Constance

Speciaal voor de tuinierende Moeder heeft Gardena vijf nieuwe tuinhandschoenen geïntroduceerd en nu is er voor elke tuinklus de juiste handschoen.

gardena handschoenen

De tuinhandschoenen zijn gemaakt van ademend, slijtvast katoen met antislip aan binnenzijde en deze zijn perfect voor het planten, verpotten en soortgelijke tuinklusjes. (Maat xs, s en m.)

De plant- en bodemhandschoenen zijn gemaakt van elastische stof met een waterafstotende, antislip coating aan de binnenzijde en ideaal voor het ruwe tuin- en bodemwerk waarbij bescherming tegen vocht en kou gewenst is. (Maat s, m, l en xl.)

De waterhandschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor werkzaamheden in en rondom de vijver en schoonmaakwerkzaamheden.(Maat s en l.)

De handschoenen voor struikonderhoud zijn speciaal ontwikkeld voor het werken met struiken en stekelige planten (bijvoorbeeld rozen). De extra lange manchetten beschermen polsen en onderarmen. (Maat s en l.)

De werkhandschoenen gebruik je bij veeleisende klussen met tuingereedschappen. Ze hebben een betere grip bij het werken met mechanische of gemotoriseerde tuingereedschappen. (Maat m, l en xl.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com