You are here: Home » Gadget nieuws » Moederdag cadeautip: Philips HomeCooker

Moederdag cadeautip: Philips HomeCooker

geschreven door Constance

Speciaal voor Philips heeft de populaire Engelse kok Jamie Oliverer de Philips HomeCooker ontiwikkeld. Nu vraag je je misschien af, wat is een HomeCooker?

jamie oliver cooker cooker

De Philips Homecooker is een een uniek, multifunctioneel toestel waarmee je een complete maaltijd kan bereiden en dat is natuurlijk ideaal als je na een drukke dag ook nog een voedzame én gezonde maaltijd op tafel wil zetten. De HomeCooker kan meerdere handelingen tegelijk uitvoeren, inclusief automatisch roeren dankzij de nieuwe AutoStir-technologie. De unieke roerarm zorgt voor een extra paar handen in de keuken en roert de ingrediënten en zonder dat er iets aan kan branden. De PerfectTemp-technologie en de QuickSet-timer zorgen ervoor dat je de temperatuur (40 tot 250°C) perfect kan instellen tot wel 99 minuten. En bij de HomeCooker krijg je ook een pasta- en een stoommand en een Jamie Oliver receptenboek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com