You are here: Home » Accessoires » Moederdag Cadeautip; Philips SENSEO melkopschuimer

Moederdag Cadeautip; Philips SENSEO melkopschuimer

geschreven door Constance

Ja, volgende maand is het alweer zover; Moederdag komt eraan dus de aankomende weken krijgen jullie regelmatig tips om moeder, minnares, vrouw, vriendin of oma mee te verwennen. En onderstaande gadgettip is speciaal bedoeld voor de koffiedrinkster.

senseo twister milk

Philips introduceert de SENSEO Milk Twister waarmee je koude en warm melk kan op schuimen en hierdoor kan je genieten van latte macchiato, cappuccino of zelfs een frisse ijskoffie. De SENSEO Milk Twister is gemakkelijk schoon te maken en geeft altijd een perfecte dot melkschuim en kan de opschuimgarde gewoon in de vaatwasser.

En de kleur en het model van de SENSEO Milk Twister sluiten ook aan bij de SENSEO Twist. De SENSEO Milk Twister is er in het zwart en (tijdelijk in april, mei en juni) in combinatie met de SENSEO Twist padmachine (SENSEO Twist & Milk) er niet alleen in het zwart maar ook in limegroen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com