You are here: Home » In & om het huis » Voorjaar in je huis

Voorjaar in je huis

geschreven door Constance

2959-tulpen_sensatie

Ben je ook toe aan het voorjaar? Lekker zonnetje, woonbladen lezen in de tuin, kopje thee of een glas wijn erbij…Ook al is het april, het kan nog steeds behoorlijk fris zijn. Vaak net iets te fris om al in de tuin te zitten. Maar wat let je om je interieur alvast in lente- en zomersfeer te brengen?

Vervang de wollen plaid op je bank eens voor een katoenen plaid in een frisse voorjaarskleur. Ook kun je de warmgekleurde gebreide of velours kussenhoezen vervangen door vrolijk gekleurde katoenen kussenhoezen. Kaarsen in warme winterkleuren op je salontafel kun je vervangen door kaarsen in pasteltinten of in vrolijke zomerkleuren.

Hou je van verse bloemen in huis? Kies dan voor voorjaarsbloemen. Vaak wordt er nog voor een boeket in één kleur gekozen, maar laat eens een boeket tulpen of rozen in meerdere kleuren mengen. Vrolijke, frisse sfeer én voorjaarsgevoel verzekerd!

Ingrid Gommers, InterieurTipgever styliste regio West-Brabant en Zeeland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com