You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Brei je eigen laptop hoes

Brei je eigen laptop hoes

geschreven door Constance

Wil je een laptop hoes hebben die werkelijk helemaal niemand anders heeft? Schaf dan, uit de serie ‘Handmade Divas’ het boekje Knitting in Style aan.

knitting in style

In Knitting in Style kun je een aantal brei-ideeën opdoen; zoals kussens, plaids, een fotolijstje, placemats etc. etc en dus ook een laptop hoes (evt. afgezet met kant). Voorin het boekje staat precies uitgelegd hoe je een bepaalde steek maakt en dat is perfect voor iedereen die al jaren niet gebreid heeft. De laptophoes is gebaseerd op een 10’inch model dus je kan hem ook gebruiken voor je iPad of Tablet. Ik ga binnenkort ook aan de slag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com