You are here: Home » Beauty » Test; Natuurlijk kattenvoer – MrFishKibble

Test; Natuurlijk kattenvoer – MrFishKibble

geschreven door Constance

Zoals jullie weten maak ik regelmatig gebruik van allerlei testpersonen; Testman, Testvriendin A, Testschoonzus M, Testvriendin B en sinds kort ook Testvriend G, maar Testpoes Noa was nog niet eerder aan bod gekomen.

Maar daar is nu verandering ingekomen, want Noa heeft het kattenvoer van MrFishKibble getest. Dit kattenvoer (er is ook een hondenvariant) is  vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen en bevat 100% pure ingrediënten zoals vlees, vis, ananas, rozemarijn en natuurlijke oliën. Testpoes Noa is behoorlijk verwend en heel kieskeurig. Noa is een Noorse Boskat en kan (of wil) niet alles eten. Wij geven haar voornamelijk harde brokjes en heel soms krijgt ze een blikje met ‘natvoer’.

Ik heb 2 verschillende producten van MrFishKibble gekregen; MrFishKibble Beauty brokjes (speciaal voor de langharige kat) en ook 2 blikjes SushiCat (natvoer).

Noa krijgt, normaal gesproken, ProPlan Delicate en deze smaak is speciaal bedoeld voor katten die een kieskeurige smaak hebben (ofwel in het Engels voor Fuzzy Cats). En Noa is absoluut Fuzzy! Daarom waren Testman en ik dan ook aangenaam verrast dat ze gelijk aanviel op de MrFishKibble Beautybrokjes en dat bleef een paar weken lang zo. Maar Noa is een echte luxe poes en na een paar weken was ze de smaak van MrFishKibble weer zat en wilde ze haar ‘oude’ brokjes terug. Nu wissel ik beide merken brokjes af en dat gaat helemaal prima.

Noa krijgt echt zelden natvoer en als ze dit al krijgt likt ze 99 van de 100 keer eerst alle saus op en laat dan de rest liggen. Maar de blikjes van SushiCat ging schoon op, tot de laatste kruimel dus dit is absoluut een aanrader voor verwende Poezeprinsen en – Prinsessen.

Conclusie; Als je, net als wij, je kat (en hond) 100% pure ingrediënten wil laten eten, dan is MrFishKibble een perfect merk. Zeker omdat de prijs vergelijkbaar is met andere merken die je bij de dierenspeciaalzaak kunt kopen. En is dus ook het uitproberen de moeite waard!

 

 

Gerelateerde artikelen

0 reactie

WD 21 juli 2010 - 07:45

Tegenwoordig genoeg TV’s en TV-dressoirs in meubelzaken. Grootste probleem vind ik dat er niet wordt nagedacht bij het ontwerpen van TV-dressoirs.
De meeste mensen hebben nogal wat apparatuur bij de TV (DVD-speler, spelcomputer, surround/audio-installatie, decoder, enz.) Daar is zelden ruimte voor. En wat doe je met alle kabels? En verlengsnoeren? Ik ben al lange tijd op zoek naar het ideale TV/media-meubel, maar kan deze niet vinden!

Reageer
de interieurtipgever 21 juli 2010 - 13:37

Wat denk je van een op maat gemaakte kast? kijk eens op de site van Novamobile. Zij maken ook kasten op maat en persoonlijk aanpassingen. Voor mijn nieuwe huis laat ik daar een kast maken.

Reageer
Matthew 26 juli 2010 - 12:02

Een tijdje geleden was het best wel een gepuzzel om een ideale plattegrond te vinden, met name met de TV… Uiteindelijk hebben wij hem tegen de muur geplaatst, waar de zon niet al te veel hinder geeft in tegenstelling tot bij het raam…

Dat meubelzaken “vrijwel nooit” TV’s hebben in meubelzaken vind ik overigens niet helemaal waar. Onze bekende Ikea houdt daar wel degelijk rekening mee voor de sfeer…

Nieuwe LED schermen zijn inderdaad een goede uitkomst qua flexibiliteit, aangezien het een hoop gedoe bespaart. Als het niet bevalt, kun je je TV zonder al te veel moeite verplaatsen! Ook op de ontwerptekeningen is het maar een streepje i.t.t. de bakbeesten van vroeger!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com